Ndhuwur

Sunting

Pilih App

Sampel

Ngisor
Aplikasi iki duwe kemungkinan gedhe gagal ngasilake gambar.

Ngundhuh

Asli

Pungkasan

Acak

Sabanjure

Pilih Gambar kanggo Sunting

Sunting

Bukak Setelan 
Setelan Utama
Tema
px
%
Bukak Setelan dhasar
Pamilihan
Jinis Reset
manual Pilih
Ukuran x   ( , )
Opacity
%
px
wangun
Deteksi pasuryan
Konfigurasi dhasar
Gambar
Jembar
px
Format
rotasi