Ndhuwur

Sunting

Pilih App

Pilih App

Ngisor

ati


Ngundhuh

Asli

Pungkasan

Acak

Sabanjure
 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10

Pilih Gambar

Sunting

Bukak Setelan 
Setelan Utama
Gambar
Margin
Warna Inner
%
%
Margin
Cara Nugasi
[A] Sisih cendhak
px
[B] Ngiwa lan Nengen
px
[B] Ndhuwur lan Ngisor
px
wewayangan
%
posisi
Coordinate ( , )
px
Bukak Setelan dhasar
Pamilihan
Jinis Reset
manual Pilih
Ukuran x   ( , )
Opacity
%
px
wangun
Deteksi pasuryan
Konfigurasi dhasar
Gambar
Jembar
px
Format
rotasi