Ndhuwur

Sunting

Pilih App

Pilih App

Ngisor

2 Jinis Gradasi

 
Ngundhuh

Asli

Pungkasan

Acak

Sabanjure

Pilih Gambar

Sunting

Bukak Setelan 
Setelan Utama
Tema Warna
%
px
%
Warna peteng
Warna peteng(Ndhuwur)


% %
Warna peteng(Ngisor)


% %
Warna Cahya
Warna Cahya(Ndhuwur)


% %
Warna Cahya(Ngisor)


% %
Bukak Setelan dhasar
Pamilihan
Jinis Reset
manual Pilih
Ukuran x   ( , )
Opacity
%
px
wangun
Deteksi pasuryan
Konfigurasi dhasar
Gambar
Jembar
px
Format
rotasi