Ndhuwur

Sunting

Pilih App

Pilih App

Ngisor

Nutup munggah

 
Ngundhuh

Asli

Pungkasan

Acak

Sabanjure

Pilih Gambar

Sunting

Bukak Setelan 
Setelan Utama
%
Cut
Coordinate ( , )
Resolusi x
Bukak Setelan dhasar
Konfigurasi dhasar
Gambar
Jembar
px
Format
rotasi