Ndhuwur

Sunting

Pilih App

Pilih App

Ngisor

Keseimbangan Warna

 
Ngundhuh

Asli

Pungkasan

Acak

Sabanjure

Pilih Gambar

Sunting

Bukak Setelan 
Setelan Utama
Tema
%
Jaga Luminance
%
wewayangan
Cyan - abang
%
Magenta - Ijo
%
kuning - biru
%
Warna Sedheng
Cyan - abang
%
Magenta - Ijo
%
kuning - biru
%
Sorotan
Cyan - abang
%
Magenta - Ijo
%
kuning - biru
%
Bukak Setelan dhasar
Pamilihan
Jinis Reset
manual Pilih
Ukuran x   ( , )
Opacity
%
px
wangun
Deteksi pasuryan
Konfigurasi dhasar
Gambar
Jembar
px
Format
rotasi