Ndhuwur

Sunting

Pilih App

Pilih App

Ngisor

Saluran Mixer

 
Ngundhuh

Asli

Pungkasan

Acak

Sabanjure

Pilih Gambar

Sunting

Bukak Setelan 
Setelan Utama
Tema
%
Jaga Luminance
Simpen Warna
%
abang
R
%
G
%
B
%
Ijo
R
%
G
%
B
%
biru
R
%
G
%
B
%
Bukak Setelan dhasar
Pamilihan
Jinis Reset
manual Pilih
Ukuran x   ( , )
Opacity
%
px
wangun
Deteksi pasuryan
Konfigurasi dhasar
Gambar
Jembar
px
Format
rotasi