Ndhuwur

Sunting

Pilih App

Pilih App

Ngisor

Bingkai Foto


Ngundhuh

Asli

Pungkasan

Acak

Sabanjure

Pilih Gambar

Sunting

Bukak Setelan 
Setelan Utama
Margin
px
Jinis
Jinis pigura
Resolusi
px
Nambah teks
Teks
Huruf
Warna, Ukuran pt
posisi Jembar % dhuwur %
wewayangan
%
Coordinate ( , )
px
Pigura
Pigura
px
Rate Ndhuwur % bener % Ngisor % Ngiwa %
baris
Rangka batin
px
Rangka njaba
px
Bukak Setelan dhasar
Konfigurasi dhasar
Gambar
Format
rotasi