Ndhuwur

Sunting

Pilih App

Pilih App

Ngisor

Gaya Polaroid

 
Ngundhuh

Asli

Pungkasan

Acak

Sabanjure

Pilih Gambar

Sunting

Bukak Setelan 
Setelan Utama
Teks
Rotasi lsp.
%
Nambah teks
Auto
Huruf
Warna, Ukuran pt
posisi Jembar % dhuwur %
Margin
Margin
Ukuran
px
Resolusi, Rotasi, Gambar
Resolusi
px
Rotasi, Dent
Gaya Polaroid
Jembar dhuwur Ndhuwur bener Ngisor Ngiwa
%
lumahing
warna
%
%
kertas
Warna Kertas
%
Pola Kertas

%
Rangka njaba
wewayangan
%
px
Bukak Setelan dhasar
Konfigurasi dhasar
Gambar
Format
rotasi